Regnskapstjenester

Det kan være en stor utfordring for mange bedrifter å utføre regnskapet på egenhånd. Regnskapstjenester Eidsvoll tilbyr derfor alt fra A til Å innenfor regnskap. Med verdier som kvalitet, punktlighet, service og fleksibilitet gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deres bedrift.  

Vi skreddersyr våre tjenester Alle bransjer har ulike forutsetninger, og behov til ulike tider. Vi ønsker derfor å gjøre det vi kan for å legge til rette for alle, uansett forutsetninger. Med over 35 års erfaring og ansatte med erfaring fra flere ulike bransjer, vil vi skreddersy en løsning basert på din virksomhets behov og forutsetninger. Vi er også fleksible og kan selvsagt endre på disse arbeidsoppgavene underveis i samarbeidet.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Regnskap

Om du ønsker å sette bort alt eller deler av regnskapet?
Vi finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift.
Vi benytter oss av den nyeste teknologien innenfor regnskapsføring.

Lønn

Våre ansatte er oppdatert på regler og lover når det kommer til lønnskjøring. Vår oppgave er å gjøre dette arbeidet enklere for deg som kunde, ved å tilby moderne systemer, etablere effektive rutiner og sørge for korrekt innrapportering til myndighetene.

Årsregnskap og skattemelding

Årsoppgjøret omfatter å lage skattemelding, næringsoppgave og andre ligningspapirer. Disse bestemmer beskatningen av bedriften. Utarbeidelse av bedriftens årsregnskap er en viktig del av regnskapsføringen til ethvert selskap.

Privat selvangivelse

Selvangivelsen kan være både vanskelig og tidkrevende, men utført på riktig måte er det muligheter for å spare gode penger.
Vi utfører selvangivelsen for privatpersoner.

HR og personal

For mellomstore bedrifter som ikke har kapasitet til å ansette HR-ansvarlig fungerer vi ofte som en god samarbeidspartner når det kommer til å utforme arbeidskontrakter, pensjon og mange andre HR-oppgaver.

Innfordring og Inkasso

Med våre innfordring- og inkassotjenester hjelper vi deg med å håndtere hele eller deler av betalingsprosessen, fra ordrebekreftelse til pengene står på konto. I situasjoner der du er kunden, men også overfor dine kunder.

Tillit, Kvalitet, Kompetanse

For oss betyr det å være regnskapsfører å være en tillitsfull og pålitelig støttepartner for din bedrift.
Vi er resultatorienterte. Dette betyr at din bedrifts lønnsomhet står i sentrum. Vårt mål er å hjelpe kundene våre med å drive lønnsomt, legge til rette for vekst, og samtidig sørge for at alt gjøres i henhold til lover og regler. På denne måten kan vi gjøre det vi er gode på, og kundene våre kan fortsette med det de er best på; utvikle sin bedrift videre. 

Vi benytter terminalserver og har derfor både fleksibilitet og sikkerhet vedr. data. Vi lagrer alle avstemminger, kontoutskrifter, årsoppgaver, reiseregninger, regnskap mv. elektronisk. Etter hvert har vi også fått flere Dropbox-kunder som skanner bilag.

Vi tilbyr lisensierte skybaserte løsninger om du ønsker tilgang til økonomisystemet selv. Dette kan skreddersys fra full tilgang med dokumentflyt til delvis tilgang som f.eks fakturering.

Personvern